tisdag 11 januari 2011

jag är hemma från tyskland som jag inte ens satte min fot i...

jag och jimmpa flög ner till oslo i fredags drog vidare till centralen dit gick allt bra. jimmpa plippa fram vart våran båt skulle gå ifrån, vi hitta på kartan och började gå. inte så långt var det gick på huvudgatan till 7-eleven svängde vänster tralla några kvarter och märker att vi är helt fel.... vad gör man? jo vi ringer en taxi, funkar det? NEJ! för tydligen så ska man plippa in sitt hem nummer för att få tillgång till taxi.och vilken svensk turist har ett norskt hem nummer?! jahopp. paniken växer båten går ju snart. jimmpas jobbar kompisar svarar inte när vi ringer. vi börjar gå åt rätt håll.

En taxi kommer YES tänkte vi och vinka. Han sket i oss och drog vidare. fuck. vi gick en bit så ser vi en taxi parkerad som är ledig med lampa på. jimmpa vinkar och börjar gå emot taxin, taxi chaffisen tittar upp, och snabbt som fan släcker han lampan och skakar på huvudet. jaha, hur gör man nu då?? vi knallar till aker brygga (?!) heter det så? där finns det taxi, vi hoppade in i den han körde oss till färjan. frid och fröjd. betala hejdå hejdå.

Då möttes vi av en vägg av människor som också skulle med båt helvetet. tjennaaaa! vässa armbogarna och på ba tyckte jag men istället så stog vi där som vilsna troll i skit oslo men slask på gatan. på båten kom vi efter en tuff start. en himla fin båt oxå för den delen. vi fick våran hytt, vi kolla båten, vi gick till taxfreen, vi åt middag. vi drack grogg, jimmpa blev packad,vi var bakis,vi sov när båten var i tyskland,vi kvickna till,pizza, vi gick på casino,vi bada,vi spela spel i spel hall, vi åt middag igen, vi käka frukostbuffe, vi gjorde det man gör på en kryssning,

roligaste var kanske när vi gick i en lång korridor med en massa hytter båda hade tvångstankar om att knacka på dörren. sen gjorde vi det sprang genom hela korridoren knacka på alla dörrar och garva, skit barnsligt JAG VET! men fan va kul det var.

tack och hej leverpastej.

Inga kommentarer: